skärpning

nu har jag allt varit dålig på att blogga, förlåt kära vänner. Men för att vara snäll berättar jag om helgen. fredagen började med shopping på birsta city där jag inhandlade en t-shirt (vilket var ett inpuls köp) men den var fin iaf. sedan köpte ja en tjol och en tröja på monki som jag skulle använda senare på kvällen och till det blev det höga pumps.
Iallafall åkte ja hem till emelie och fixade mig efter shoppingen och sedan kom folket dit, så körde vi våghals,vilket var väldans roligt. Efter det åkte vi till någon förfest, men vi gick därifrån lika fort som vi kom dit för så kul var det ;D.
när vi väl kommit ner på BK gick de fort för mig att bli himmlans full ( vilket jag inte brukar bli) och de var inte det roligaste kan jag säga. huga, bättre lycka nästa gång kan man ju hoppas. men jag hade en trevlig kväll till en början :) tack brudar! träffade lisefisen också,hur kul som helst, fin som vanligt var hon. puss påre.
lördagen var ja med ronja en stund och niklas var med oss, sedan drog Ronjisen för hon skulle fortsätta parta vilket inte ja orkade efter fredagens strul, jag och niklas låg bara och härla oss hela dagen och natten mums!

Idag var jag och brudarna på drakborgen och hade ansiktsmålning på småbarnen,skojj vare.( vi har det som ett projektarbete i skolan,bilder kommer).sedan efter det  har vi haft det grymt mysigt jag och niklas vi har legat ute i solen och kela och prata. spela wolleyboll och badminton och lite sådär. nu ska jag plugga och imorn blir det skola träna sola jobba sova! då vet ni, hej hopp!

bilder från idag finns på bilddagboken.se - sandraew!


blåsigt,puh!

det blåser lika mkt idag som mitt liv har blåst förbi! :)

image22


hur många gånger är okej?

det frågar jag mig själv varje dag.. bli sviken av den man älskar en gång de är okej,det händer alla.. dem brukar säga att man lär sig av sina misstag, men de är så mycket bullshit för jag har inte märkt av det. visst blir man förälskad i någon man lärt sig känna och känner att man passar med? det har jag hört.. i mitt liv är det också en myt, för ja blev en gång förälskad i en kille som jag inte lärde känna föränn några månader efter, det var synd. för hade vi märkt att vi inte passade ihop innan så hade aldrig du och jag varit ett. jag vill orka mer, men de går inte.. men en sak tror jag på och de är att varje början brukar ha ett slut.


image21

without you

mår illa som ett svin,kanske för att ja inte ätit mkt på de senaste dagarna för p-staven, tappar aptiten och grejjjer dock bra för min stora mage ;) hoho. fil med banan de är livet och de fick ja i mig imorse. sen gick ja ut i solen för att sola för de var så himla varmt, men inte ens solen vill värma mig längre för den gick i moln och det började blåsa och vart jätte kallt så ja fick gå in och sätta mig framför datorn. Men ikväll beger jag mig av till Jossan därbrudarna ska grilla och umgås och bara häääärla oss. jippie. uppdaterar senare, hej så länge!

Listen to your heart
When he's calling for you
Listen to your heart
There's nothing else you can do
I don't know where you're going
And I don't know why
But listen to your heart
Before you tell him goodbye


10 månader och sjukhus.

igår var jag och niklas tillsammans i 10 månader,grattis! plus att ja låg på sjukhuset som alla andra dar, av personliga skäl men nu är det äntligen över, tacka gud för det. Det har varit jätte mkt med jobbigt men de är väll bland annnat det livet går ut på, att kunna gå igenom sådanna saker och upptäcka att de finns kulare saker i  livet också än att bara ligga i sjukhus sägen och fundera på vad man ska göra med sitt liv men nu vet jag, nästan.
efter gårdagens snurriga huvud så är jag dock lite piggare men fortfarande yr! lär ju ligga hemma ikväll och inte göra någonting alls. men jag får väll stå ut med det också som allt annnat jävla skit.


jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden vi har när vi tillslut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp kontaketer som jag tappat som jag varit
med förut någonstans, jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns.
jag kanske skulle söka upp någon annan med fjäder i hatten,
det skulle bli förtomt om ingen fanns där och värmde mig inatten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner
mig såväl som du. jag skulle fastna i min ensamhet igen om jag lämnar dig nu.


puss eller något

There's never a right time to say goodbye,but we know that we gotta go,
our separate ways.And I know it's hard but I gotta do it, and it's killing me
Cause there's never a right time, Right time to say goodbye.

tillbaks till ruta ett?

min snosa kom och hämtade mig hos mamma, så for vi hem till Lisa direkt. just nu för tillfället så håller hon på att natta månen,hoppas de går bättre den här gången.

på tal om nattning så är lisa klar med den nu. så nu har vi suttit ute och kolla i sy tidininger med olika kläder, as kul och kolla. jag är så glad att lisa ska sy min bal klääning, den kommer bli så bra för hon är så duktig. nu ska ja och emelie åka hem till henne och slinga håret och se på skräck film! hej hopp!


update
klockan är nu 01.01 och jag & emelie sitter och kollar på dr.phil när han pratar med familjen osbourne. Vi kanske har sett världens äckligaste skräckfilm "the eye", jag höll på att skita på mig, bokstavligt. nu har vi tagit ett glas med lite whiskey och äter chips, popcorn och choklad. trevlig kväll har vi haft iallafall! och hoppas att morgondagen blir lika trevlig, vi ska iallafall slinga håret på varandra då, och senare på dagen vet jag inte alls vad som sker,det är bara att vänta och se vad morgondagen har att erbjuda fast en sak vet jag, och de är att jag ska jobba imornkväll, trist i den här sitsen jag är i,  men behövligt må ni tro. ne, nu ska ja krypa ner i soffan med emelie igen, så god natt så länge!

*

Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så

Så säg som det är
för den här gången
krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt
på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig
in i mig!

JA???????

jävla skit också, fan att de alltid ska vara någon jävla problem med mig, OCH MED DIG! undra om ja orkar eller om ja ska sova och vänta på att en annan tid kommer och allt är bra igen, kanske sova lika länge som törnrosa (heter hon så?) vem bryr sig. bara fel,inte spec mkt att bry sig om, eller jag borde bry mig men hur ska ja hinna lägga märke till allting som går åt fel jävla håll av den bra sidan?  kanske ska fundera på saken! hej så länge!

sommar

     


nu är de sommar väder ute. och ja har tjocktröja på mig, är jag sjuk? kanske de. niklas mamma ska bjuda på middag idag så nicke kommer snart och hämtar míg, då ska vi äta god mat sedan fara in på birsta (hoppas jag) om inte herrn har ändrat sig sedan blir de hyrfilmer och mys hos mig. =)

*

image15
jag,jesper och min nicke!

imorse vaknade jag brevid min älskling, muuums! vi klev upp och fikade sedan skulle dem fara och fixa bilen så jag åkte hem. Nicke skulle grilla med grabbarna så ja pluggade lite och öviningskörde, vilket var det pinsammaste jag någonsin varit med om,fyfasen. sedan åkte jag till alex och umgicks med honom lite,såg nån psyk film, den var faktiskt bra:D stackars killarna i den filmen säger jag bara. Sedan åkte vi till shell och köpte godis,ännu mer mums, och sedan begav vi oss hem till mig.. satt vid datorn och så. Vi skjutsade lite folk sedan hit igen,hah! nu har alex åkt hem och jag väntar på nicke, dåååå blir det mys iaf!

saaaaaaaaknar dig lisifisi :D


RSS 2.0