18 bast

jag och simone - läser bok i sommarsolen för henne.

image14
 
Fyller då 18 år idag, känns inge speciellt. men vaknade därimot till något jävligt roligt, hela familjen plus nicke kom upp till mitt rum och sjöng "ja må hon leva" osv.. utom min låtsas pappa, men sen hörde jag att de kom någon jävligt hög röst som skrek hurra hurra hurra från brickan, då är andreas i telefonen och mamma har hett på högtalaren på mobilen, och ja röck till och började as garva. det var trevligt, sedan ringde Lisa och grattade mig innan hon skulle gå med simone och de till dagis, och simone sa också grattis, underbara människor. :)
iallafall så har jag varit med niklas hela dagen idag, tills åtta. och jag har aldrig varit med om att så många har ringt och skickat sms och sagt grattis som idag. Ne nu är det bara att se fram till helgen, och fira det med släkt och vännerna såklart. och sist men inte minst min niklas. och jag vill självklart säga grattis till patricia som också fyller 18 år idag, grattis :)

åh gud,de gör så ont att nått så nära kan vara så långt bort!

jag trode att gådagen skulle bli den tråkigaste på länge, men jag och Fia kom på att ja skulle åka till henne och spendera min kväll med henne, och så blev det.
Så jag gjorde ordning mig och begav mig till Timrå, när jag kom dit visade hon mig runt (etersom jag aldrig varit hemma hos henne) vilket visade sig att vara hur mysigt hus som helst. vi satt och bytte några ord, sedan bestämmde vi oss för att gå en promenad till OK som låg en bit bort. men på vägen träffade vi på ideal, som var ute och gick med finhunden. så vi tog en liten omväg och gick med honom hem till honom,när vi var hos han erbjöd han sig skjuts till ok och sedan hem till Fia igen, så så blev det.:)
och eftersom jag och fia köpte lite snask på ok så åt vi det när vi kom hem till henne och kollade på filmen som var på tvn. Pappa kom och hämtade mig runt 24.00. åkte hem till honom ringde till älsklingen N dock var han deppig för han hade ingen skjuts hem och han verkar ha sådanna bra kompisar som säger till när dem åker så de räcker och bli över, nästan så man blir elak på nå vis, men de är bara vänta och göra samma sak vid nästa bästa tillfälle, synd bara att Niklas är bättre kompis än så och inte skulle kunna göra nått sånt mot sina vänner. Aja iallafall bad jag honom att ringa till någon så han fick komma hem och lägga sig, och efter det samtalet somnade jag på en gång.:p


Sedan kanske Lisa ringer mig, då ska vi ta en fika på stan, och bara prata :) uppdaterar senare. hej hopp.


kul liv

image13
Igår åkte jag och niklas och hämtade lillsyrran hos mamma, sedan åkte vi in till  jeppe och hämta lite saker där.
Sedan så åkte vi in till stan och mötte pappa,då fick vi riks kuponger så vi åkte på max och åt, jag niklas och vicky.
Efter vi ätit så åkte vi ner till hamnen en stund så mysigt när de är soligt, man blir på så bra humör :)

och nu har ännu en dag  paserat, nu sitter jag och kollar på "disney dags" eller vare heter och sitter här och skriver KULT LIV. Ja ska nog hyra filmer och bara härla mig ikväll, lika bra det medans niklas är ute och festar,wiiieho! >.<
aja orka inte skriva nå mer ska ringa min älskade syster nu och kolla när hon kommer hem från stan. hej


*

Tänk alla gånger som man märker att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls, och tänk alla gånger som vänner sagt, att du, bara du är den bästa dom haft. Dom vill de bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram, men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls. Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt,ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt, gånger jag sårat andra utan att mena det. Jag ber om ursäkt nu, förlåt men jag menar det..

- - - -- - -- - --

nog om det nu, iallafall var jag på skolan idag hade två samhällslektioner sen blev jag tvungen att gå, för jag skulle till tandläkaren. och när jag kom dit skulle dem bara ta några bilder på tänderna och kika lite. jag hade tydligen jätte fina tänder, tack och lov för det iallafall. Nu väntar jag på maten, är vrål hungrig..nu ska ja plocka ihop lite prylar på rummet och sen ska jag jobba. hej hopp!


*


image10

Egentligen älskar du inte mig,
och egentligen,så är det okej med mig.
För jag älskar ingen alls,sånt där är slöseri med tid..

----------- -- - -
Ronja ringde nyss,pratade med henne lite, nu håller ja på att göra mig ordning. Jag tror de är min otursdag idag, för först nobbade niklas mig, sedan när ja lockade håret brände jag mig med locktången på kinden,jag är på svindåligt humör och ingenting kan göra min dag sämre än vad den redan är! tack och lov att håkan hellström finns, för hans låtar får mig på bättre humör och de får alex med,tack!
medans niklas är och roar sig och dricker grogg så ska ja åka till jossan och umgås med henne för hon vill iaf va med mig, de är min tjej de! =) vet inte vad ja ska göra imorgon, någon som vill göra ngt så ring :)

nu igen

image9



nu igen har ja stört mig på en tjej som tror att hon verkligen är någonting, kan hon bara fatta att hon också är en normal människa, och precis lika mycket värd som ALLA ANDRA.:@ RHASDJAdjhasjhasjhjhsjhjhJH.......de är ju kul för er som läser min blogg att se hur jag alltid skriver om hur less ja är, men de bara är så när de finns människor som man bara inte går ihop med.
Iallafall sitter jag på skolan nu, är helt slut.. alla sitter och roar sig vid datorerna och ingen jobbar, men iofs är de väl ingen som känner för det heller, så varför inte roa sig medans man kan? ;D
Nu vill jag bara att solen ska komma och att snön ska smälta bort så man slipper plömsa igenom snön med tyg-skor.
Sista kvällen ikväll som fisen jobbar, hoppas hon tycker det är skönt att slippa slita ännu mer på kvällarna, men tråkigt iallfall att hon inte kommer vara där nå mer, vem ska ja roa mig med nu då? :/ jag kommer sakna dig iallafll lisa :).

Niklas  har fått nå slags skit i magen så han är typ hängig,och han har varit de hela veckan. hoppas han kryar på sig så jag får ta mitt deeptalk med honom snart, vill helst inte vara i hans närhet nu (förutom på skolan) om han skulle ha magsjuka för är det någonting jag har fobi för så är det att kräääääkas. hualigen..men är dock inte ensam om den saken som tur är :)

14, dagar kvar.
-ne, hejhopp!

9 månader

image7 image8

jag och niklas har varit tillsammans i nio månader idag,lite kul sådär. iallafall så kom han hit idag (jag var hemma från skolan för ja hade skit ont i bröstet i morse) då kollade vi på hockey ett tag,fast niklas mådde jätte illa så han for hem, inte sådan värst lyckad dag. Imorn blir det iallafall skolan, för jag har ett prov som väntar på mig. good luck! sedan blir de jobb resten av veckan så ja kommer inte kunna skriva något mer, i think! men iallafall, sköt om er :) (sedan har ni min kloka mamma där uppe på bild med någon slags turban på huvudet som jag snurrat runt huvet på henne. sedan jag och niklas, och den bilden bjur ja på!)


...

hela veckan har gått och ja har inte haft en stund att hinna skriva något i bloggen, har bara kämpat jag.
ikväll ska iallafall jag och lisa på pipeline och se dia psalma sedan åker vi hem till henne ser på film och är allmänt fet!  var hos henne igår med efter skolan, vi skrämde upp varandra tills lisa skrek och jag blev så jävla rädd så ja skrek jag med, två gapande kycklingar :D haha. iallafall så orka ja inte skriva mer nu än att de är lisas sista vecka på DB nästa vecka, det är hur surt som helst:( nu är de 21 dagar kvar till jag fyller år.

åh,
nu sitter jag på skolan, jag är så jävla less på en viss person som ljuger och kommer med undan flykter hela tiden, är det kul att hålla på sådär? när jag sa att vi va två olika personer, men tjena.. de stämmer ju in så de bara visslar om det. ska åka till Lisa sen, hurra för det, hon får mig nog på bättre humör som vanligt. iallafall så kommer de bilder från kvällen ikväll imorn.. heyyyyyyyyyyyyy

RSS 2.0