"tjejernapåjobbetkväll"

lite jobbig rukbrik men vem bryr sig om hundra år. iallafall så har jag gjort lite inköp i dag till min tråkiga garderob, som nu förtiden ligger på sängen min. Så idag när jag var på stan med emelie i ca en timme innan hon började jobba så leta jag någonting att ha på mig till kvällen ikväll och hittade tjolen nedan och en svart-vit randig body på gina tricot och köpte också kanske världens skönaste strumpbyxor, så de ska ja ha på mig ikväll, bra eller?
efter  niklas skjutsat emelie till hennes jobb (  hon var generös som gav niklas en 10 för skjutsen) så åkte jag och niklas till lisa stumpan och lämnade en body som hon ska låna av mig ikväll och hennes kamera och tog en kopp kaffe. Sedan åkte vi och skjutsade Lisa på Simones dagis och hämtade henne, vill bara tillägga att de finns ingen sötare unge än henne. sedan åkte vi och hämtade sebbe och jullanpullan på birsta och åkte och skjutsa dem också hämtade jag mina klackskor hos henne också. nu sitter jag hemma osminkad och jävlig och väntar på segaste människan Ronja :D så när den lilla stumpan kommer ska vi fixa oss och så.. blir det några bilder av våran kväll så läggs de in imorgon. haré!



image6

tisdag


faktiskt fick jag klagomål igår på jobbet att ja inte bloggar något mycket och att jag borde göra det, tyvärr har ja inte den tiden men ska försöka fånga den igen så den inte bara rinner ut hela tiden. ska iallafall jobba ikväll efter denna jobbiga dag på skolan, och efter de åka hem och sova (intressant), ja kanske. ne men ja ska äta och de nu, och efter timrås förlust igår hoppas ja fanimej att de går bättre för dem "heja Timrå"!

uppdaterar när ja kommer hem från jobbet.


fredag

image5

skola skola och åter skola,jobb jobb och åter jobb,tar det inet slut snart? iallafall fick ja vara säljledare igår på jobbet för lisa har fått magsjuka..lite nervöst de va ju första gången men de gick bra :) måste också tilllägga att jag sålde ett helår igår,de vart jag jävligt glad för. Var på skolan idag iallafall,spelade fotboll och lite till. Ikväll ska ja bara vila ut mig efter denna vecka,är helt slut. skriver sen puss så länge.

tisdag

hoj hoj, nu var det allt för längesen jag skrev, men jag har då spenderat mestansdels av mitt sportlov i tyskland hos min låtsaspappas föräldrar.Det har varit intressant eller vad ja ska säga att varit där den här gången. VI var på en fotbollsmatch där, 80.000 pers var där, gissa om de av grymt,ah de vare ju! speciellt när de börja skrika och hade sig :D kulast var nog när mammsen vart "lite" rund under fötterna på festen vi var på,de var skojj och verkligen skojj att ha det inspelat med videokamera,haha hualigen säger jag bara =D. iallafall så har ju skolan börjat, urk.. men jag kämpar på ändå och jobbar efter det som vanligt så får se när ja får åter tid att skriva igen! LISA HAR SAGT UPP SIG, så snart kommer mitt liv gå under. ne men nästan. hoppas iaf du kommer trivas på ditt nya jobb :) ne nu ska ja sova.

blask

äckelväder idag, iallafall så åkte jag och niklas med skor åt hans mamma på hennes jobb för hon fick skavsår av dem hon hade på sig. Sedan åkte vi en sväng hem till mig så ja fick göra mig ordning och grejjer sedan kom jeppe och ante till mig och väntade på att ja skulle bli klar sedan for vi, niklas skjutsade mig till jossan och nu sitter jag här med henne,ska hjälpa henne att göra lite rent i hennes lägenhet lite =D ihi hoj hoj..

RSS 2.0