sviken

en gång till.. men jag bryr mig inte lägre tar det inge hårt tycker jag blir det dagligen nu så de har gått och blivit en vana för dem som ville veta det också.. iallafall var jag hemma från skolan idag för jag hade ont i halsen åde sen kom niklas efter praktiken, han skulle igenligen sova här men ångrade sig lika fort som vanligt så.. lisa ringde förut iallafall och var pratgöad och fick mig på lite bättre humör ( som vanligt ) :D gofisen lisen är vad hon är. nu sitter lillsyrran och kusinen och sjunger singstar och vill att ja också ska göra det och eftersom jag inte har något bättre för mig så tänkte jag göra det nu, hejsvejs =)


Once upon a time there was light in my life but now there's only love in the dark


våningen..

image4

va på våningen igår,  där ja träffade my! hade så kul hela kvällen med henne,underbarast! tack, du gjorde min kväll kusinvitamin=D träffade max som va där ja praktiserade, saknar alla så mycket där. nu ska ja gå och hoppa på niklas så ja kan få lite fika =D hej svejs..

- sanna vänner kan man alltid lita på -

soligt

och fint är det idag, så jätte skönt. niklas sov här inatt och vi vaknade as tidigt imorse vene vad det va.. nu är niklas och pappa ute och fixar i niklas bil och jag sitter här och har allmänt tråkigt. men ikväll så ska iallafall jag och emelie på våningen kanske, hoppas de blir skojj där :) aja hejhopp.

home sweet home

Varit hemma idag, är så slut i kroppen av skolan och jobbet och allt, men fick tyvärr inte vila ut mig för mamma väckte mig klockan nio och ville att ja skulle klippa håret på henne!! urk.....iallafall så har jag legat och läst nu "frusna ögonblick" hur bra som helst tycker jag :) Niklas lär väl komma sen och hämta mig så åker vi till granloholm och är där i helgen.

en syster,en vän,en skatt.
Min syster är ett stöd och en hjälpande hand.
Hon är bunden till mig med ett kärleksfullt band.
Som lillasyster är hon mig ganska lik, hon finns i många
minnen och gör min levnad rik. Det känns tryggt att hon vet
vartifrån jag kom, att hon ser vad jag gör och att hon bryr
sig om mig. Med henne kan jag dela både sorger och skratt
En syster är en gåva - en ovärdelig skatt! <3

ännu en dag..

har gått och idag har vi varit med dem funktionshindrade och spela bandy,dem är så himla söta. Sedan var jag på stan med ems och kikade på lite kläder ,hon hittade en ljusgul klänning av något slag  jätte sommrig, känns att sommaren är påväg iallafall, Sedan mötte vi upp Lisa & Sofie, vi gick på coffie house och åt sallad,mums. promenerade till jobbet fast skulle igentligen sola innan men de hann vi inte med. jag har iallafall hittat ett par mörkblåa skor som jag ska köpa på måndag när jag fått löning sen vet jag inte..men en sak vet jag och de blir en hel shopping dag på måndag med brudarna och lisa ska ta med sin söt bäbis på två år,de ska bli himmlans skojj!:) emelie har fixat lite på min blogg också,tack för det baby!


jag förstår inte vad det är som hela tiden rusar igenom mitt huvud, tankar som inte går att förklara.
Det tynger mig att jag tycker om den människa så himmla mycket och ändå kommer tankarna fram. jag hatar det här varför varför varför?

http://youtube.com/watch?v=bccwAnO1D4Y&feature=related något ni måste se,de är bland de sorgligaste saker jag sett.

jobbat

kom nyss hem från jobbet, gick inge vidare men sålde fyra iaf =) fick sitta med bästa lisa som skiner upp mestandels av mina dagar,tack för det :) nu har precis niklas och andreas varit här och druckit kaffe och fikat mys vare..nä nu ska ja göra nytta och städa rummet som aldrig förr hejhopp..

vet inte hur jag ska uttrycka mina känslor,inget jag kan beskriva här med ord. men en sak vet jag och ändras inte det som tynger mig vet jag inte var vägen viker av.

äntligen en ny.

tänkte att jag skulle skaffa en ny blogg idag så jag får skriva av mig lite eftersom jag glömt bort vad jag hette på den andra jag hade för ett långt tag sedan. I allafall så var vi på noria messan idag eller hur det stavas (?) var drygt att gå runt där i hundra år så jag josefine ronja och fanny in på ikea och kika lite hittade lite småtjaffs som jag köpte :) sedan for jag hem till min älskade och gosa lite. vi ska snart åka och kolla på hockey, kovland-sundsvall men innan dess ska jag köpa mango! :D iallafall mår jag pissdåligt och vettefan varför så saknar jag min "stöttar och arbetskamrat" lisa nu.

RSS 2.0